Go morgon

publicerat i

Har inte orkat blogga på länge men känner att jag skulle göra det sen men det blev aldrig så jag passar på nu medans jag inte gör nått!

Nån dag här har också spenderats men Johanna och Ylva!

Gårdagen spenderades iallafall på skolan och sedan på kvällen och vara med Angelica, Anna, izzo, Ylva, Nadja och Oskar. Hade det super najjs!

Idag vet jag inte vad jag ska göra med det ser vi ju, har nyss vaknat och ligger kvar i sängen och latar mig! Puss

Lättmjölk

publicerat i

Hejhej, har varit på skolan hela dagen har hål just nu till halv tre så är med Ylva och äter tårta hemma hos henne mums! Ska på stan sväng nu puss hej!

Lala love

publicerat i

Heej, orkade inte blogga igår glömde helt bort bloggen!

Har nyss kommit hem har först varit med Maja, Moa, Matilda och Dia i isladan och kollat när grabbarna har haft hockey träning, var ganska skönt att få en klubba i ansiktet och magen. Jooråå! Sen drog jag ut och raggat med massa andra härliga människor och Ylva har varit med i sin lilla Aixam, hon klarade kortet idag så jag och Nadja följde iväg en sväng helt överlyckliga! Kvällen blev super lyckad.

Igår var jag med Celina hela dagen och var hos Gustav och höll Elli sällskap medans Gustav var i garaget och fixade. Sedan på kvällen åkte jag iväg och raggade med Johanna och fick rensa tankarna, so happy! Åkte sedan och hämtade Oliver, Johanna fick sitta uppe på arm stödet. Är ganska skönt och sitta dör har somnat där en gång, haha! Ja den kvällen blev också lyckad.