Chilla lide

publicerat i Allmänt;
Ja ni, gjort om bloggen igen och nu känner jag mig ändå hyffsat nöjd och det här kommer jag få låta vara ett tag iallafall.
 
Sitter i skolan nu och lyssnar på Hans angående nationella osv, igår så slutade vi vid lunch och då åkte jag hem och åt, städade rummet och typ sov ett tag. Hämtade Linus när han slutade, bytte till sommardäcken på epan (åh så skönt) och tvättade den osv. Åkte hem och sov vid typ tolv åde!
Har gått en dag i skolan och jag vill redan ha lov, lovet spenderades på vinab, med Okka osv. Helgen hamnade jag i Sammakko med William och Simon åde.
 
nä nu ska jag fortsätta, hare!
 
 
 

Still your king

publicerat i Allmänt;
Är jätte dålig på att blogga men det är väll också för att jag inte har så mycket att skriva om, skolan börjar gå segt och har så stor lust att hoppa av och börja med 98-99orna men nä då kommer allting bara blir ännu värre och jag kommer bara bli ännu med leds.

Fördriver tiden med att ligga hemma och kolla film, vara på vinab eller snurra på stan, vara med Sanna, Maja eller Linus typ. Känner mig som värsta pensionären, vill typ åka hem och sova 21-22 varje kväll... 

En dag kvar så har jag lov åh vad det ska bli skönt!

Nähojj nu ska jag avrunda, godnatt på er!